Plantilles confirmades per a la Fase Prèvia de la Minicopa Endesa

01/12/2017

La Fase Prèvia de la Minicopa Endesa continua donant passos. A una setmana de l’inici de la competició, s’han conegut les plantilles oficials dels 16 equips que competiran per classificar-se per a la Fase Final que és disputarà en Gran Canària.

 

Participaran en la Fase Prèvia de la Minicopa Endesa tots els equips infantils dels clubs ACB 2017-18 a excepció del vigent campió (Real Madrid) i l’equip seu de la Copa del Rei 2018 (Herbalife Gran Canària) que ja estan classificats per a la Fase Final.

 

Els 16 equips participants es dividiran en quatre grups de quatre equips cada u, disputant-se una lliga tots contra tots a una volta dins de cada grup. Cada equip jugarà en esta fase de grups 3 partits. El guanyador de cada grup es classificarà per a la Fase Final, i els segons classificats lluitaran per les dos últimes places.

 

L’Alqueria del Basket albergarà l'esdeveniment dividint-se els partits en quatre pistes de joc. L'entrada serà lliure fins a completar l'aforament i hi haurà un ampli programa d'activitats paral·leles per a poder disfrutar del bàsquet més enllà dels partits.

 

Consulta les plantilles ací: http://bit.ly/2BAXeJF


TAGS: