La sexta victòria arriba amb un gran últim quart (85-52)

02/12/2017

València Basket va sumar la seua sexta victòria de la temporada enfront de Vega Lagunera Adareva en un gran partit de les de Rubén Burgos per a tornar a agafar confiança jugant en la Fonteta i seguir en els primers llocs.

Els primers minuts van ser de tanteig. Ningú obria diferència en el marcador, fins que la dupla formada per Irene Garí i Meiya Tirera es va entonar. La d'Oliva va robar balons una i altra vegada, i la pívot va anotar davall la cistella per a donar un primer marge en el marcador. Però Vega Lagunera va demostrar la seua millora en les últimes jornades i va tornar a entrar en partit de la mà d'una combativa Nana Pool (16-14).

El segon quart va estar marcat pels triples. L'aparició d'Esther Díaz, que va anotar dos, i la gran aportació de Rebeca Cotano amb 6 punts, van llançar al València Basket en el marcador, aconseguint marges de 17 punts. No obstant això, de nou Nana Pool, secundada per Brito, va retallar abans del descans (42-32).

Però València Basket estava amb bones sensacions i l'inici del tercer quart de l'equip de Rubén Burgos va ser demolidor. Amb Irene Garí on fire, multiplicant-se en les recuperacions i jugadores com Maria Bettencourt i Snezana Aleksic secundant-la en atac, les taronja van aconseguir trencar el partit amb diferències superiors als 20 punts.

Res va canviar en un últim quart que es va iniciar, després de anotar Adareva, amb triples d'Esther Díaz i una Begoña Pallardó que s'estrenava en el partit. A partir d'ací és on les nostres van estar prop de la perfecció. Un parcial de rècord i possiblement els 10 millors minuts de la temporada. Díaz, Cotano, Meiya, Ramona i María Bettencourt per a un 21-0 que deixava liquidat el partit. Bejarano amb un triple, va trencar la dinàmica, però la victòria es quedaria a casa en un final somiat per a les nostres.