El Calendari Solidari 2018 del Valencia Basket i el CPCI Cruz Roja ja té portada

04/12/2017

El calendari solidari de l'any 2018 que els jugadors del Valencia Basket han realitzat per quarta temporada consecutiva al costat dels xiquets i xiquetes del Col·legi de Paràlisi Cerebral Infantil de Creu Roja de València ja està en la impremta i estarà disponible en pròximes dates. Però com a aperitiu, desvetlem la portada d'este entranyable calendari en la seua versió de 2018. Un disseny en el qual a més dels alumnes del Col·legi i un jugador taronja hi ha un fort protagonisme per a les mascotes Pam i Maxi i per a Creueta, la tortuga que és mascota del CPCI Cruz Roja.

 

L'objectiu d'este projecte és ajudar al Col·legi a recaptar fons per a poder cobrir les diferents necessitats del centre educatiu. El Calendari tindrà un preu de cinc euros i a més de la tradicional distribució a través dels pares i mares del col·legi en el propi centre, també es podrà trobar en les Oficines del Club i en la Botiga Oficial del Valencia Basket des del moment que es pose a la venda.

 

Les fotos de la sessió per a este Calendari Solidari 2018 han corregut de nou a càrrec de Manuel Martin, mentre que les il·lustracions, inclosa la portada, i la maquetació porten la signatura de Cristina Durán i Miguel A. Giner Bou, de LaGRUAestudio.

 

El Col·legi de paràlisi cerebral infantil de Creu Roja compta a les seues esquenes amb una experiència de més de 30 anys a cura dels seus alumnes, i en l'actualitat compta amb 54 alumnes en les seues aules, treballant per a potenciar la capacitat física i neuronal dels xiquets i ajudar-los a tindre una major qualitat de vida.


TAGS: