Presentada la Fase Prèvia de la Minicopa Endesa en l’Alqueria del Basket

05/12/2017

Els dies 8 i 9 de desembre es celebrarà per tercera vegada la ronda preliminar de la Minicopa Endesa. L’Alqueria del Basket serà la seu de l'esdeveniment, albergant una infinitat d'activitats a més dels partits que es dividiran en quatre pistes de joc.

 

Hui, en la Sala d'Innovació de l’Alqueria s'ha presentat la Fase Prèvia del torneig. En l'acte van estar presents Víctor Luengo (Responsable de Màrqueting i Relacions externes del València Basket), Javier de la Chica (Director d'Àrea de Negoci i Màrqueting d'ACB), María Lacasa (Responsable d'Estratègia i Activació de la marca d'Endesa) i Guillem Vives (jugador de València Basket que va jugar la Minicopa Endesa).

 

Precisament el base català ha sigut el primer a valorar l'experiència que suposa jugar la Minicopa. “És un torneig que motiva molt. Una competició competitiva i exigent. Els que participen han de disfrutar-ho i passar-ho molt bé perquè és una experiència única que després es recorda sempre. Estic orgullós de l'aposta per la pedrera que es fa” descrivia.

 

Javier de la Chica va desgranar l'esdeveniment explicant el sistema de competició amb tot luxe de detall i va també els objectius. “La idea amb què vam crear esta competició prèvia és que puguen competir tots els equips infantils de la Lliga Endesa, creant un poc de justícia esportiva. Assegurem que competisquen tots i estiguen els millors. Tenen una experiència pròxima al bàsquet professional, disfruten, es divertixen i competixen coneixent una ciutat com València. Per a nosaltres és un luxe tindre una seu com esta. No hi ha un lloc igual” deia.

 

María Lacasa va exposar l'aposta que fa Endesa per esta competició. “Si ho tinc que definir amb una paraula és il·lusió. És el que veiem en els xavals més enllà de l'esforç i la superació. Inclús traspassa les pistes i arriba a les famílies. A més és futur, Guillem Vives és el clar exemple. És la pedrera de molts dels jugadors que juguen en Lliga Endesa i havíem d'estar. Volem recolzar totes les categories. És fonamental i volem posar el nostre granit d'arena” explicava.

 

Víctor Luengo va parlar també de l'aposta que es fa des de l’Alqueria del Basket. “El torneig és talent en estat pur, futures estreles de l'ACB. I el millor és tindre-ho tot concentrat, amb les possibilitats que dóna una seu com la nostra, que et permet seguir diversos partits al mateix temps. És una alegria per a nosaltres. A més amb el programa d'activitats paral·leles que tindrem, volem fer de l’Alqueria en estos dies, el centre d'atenció del bàsquet” comptava.

 

Múltiples possibilitats per a un esdeveniment vital en el desenrotllament de les futures estreles que exhibiran el seu talent, esta vegada, sobre parquet valencià. L'entrada, serà lliure fins a omplir aforament.


TAGS: