A per la tercera victòria en una setmana

08/12/2017

València Basket viatja a la capital espanyola per a tancar l'espiral de tres partits en només 7 dies enfrontant-se a Distrito Olímpico (dissabte 09, 19:00h Poliesportiu Municipal de Sant Blas, Madrid). Les de Rubén Burgos tractaran de tancar la setmana amb la seua tercera victòria després d'imposar-se a Vega Lagunera i Picken Claret.

 

Bona dinàmica

L'equip madrileny ve de caure davant del líder invicte en l'última jornada, però exhibia un gran moment de forma abans d'eixa derrota. Tres victòries consecutives, dos a casa davant de rivals millor classificats.

 

Bolonio, un perill

Als seus 32 anys la alero madrilenya és la líder en anotació de l'equip. Els seus números esta temporada ho demostren. Amb 13.5 punts per partit és una de les millors jugadores la competició. Com també ho és la tinerfenya Daria Varas. Amb 15.7 de valoració per partit la pívot és molt difícil de parar davall la cistella.

 

A per la quarta consecutiva

Després de caure davant de Laboratorios Ynsadiet Leganés la reacció de València Basket no ha pogut ser millor. Victòries davant de Campus Promete i Picken Claret a domicili i triomf contundent davant de Vega Lagunera Adareva en la Fonteta. En cas de guanyar a Madrid seria el quart triomf consecutiu.

 

Millora defensiva

El bon moment de l'equip taronja no és casualitat. La millora en defensa en els últims partits ha sigut molt evident. València Basket ha deixat els seus rivals en 50, 52 i 51 punts respectivament. Amb estos resultats, la defensa taronja és la segona millor de la Lliga Femenina 2, a tan sols dos punts de Ciudad de los Adelantados.


TAGS: