A allargar la ratxa en la volta de la Lliga Femenina 2

12/12/2017

La Lliga Femenina 2 torna a la Fonteta i ho fa en el millor moment de la temporada (dissabte 16, 19:15h Fonteta, entrada lliure). Les xiques de Rubén Burgos arriben amb molta confiança disposades a aconseguir una victòria que permeta seguir en els llocs alts de la classificació.

 

La millora en defensa, a més de l'encert en els instants decisius dels partits, ha permés a l'equip valencià aconseguir la millor ratxa de la temporada amb quatre victòries consecutives després d'imposar-se a Campus Promete LF2, Vega Lagunera Adareva, Picken Claret i Distrito Olímpico.

 

Corral i Vargas Clínica Dental de Granada, serà el rival que visite el pavelló valencià el pròxim cap de setmana. L'equip andalús, nové classificat, serà una bona prova per a mesurar el bon moment de forma de les jugadores taronja.

 

Com és habitual, l'entrada al partit serà lliure per a tots els assistents. Amb el Nadal molt prop, València Basket tractarà de regalar als seus aficionats un triomf que prolongue la bona dinàmica en el seu objectiu de lluitar pels primers llocs de la classificació, i per a fer-ho necessitarà més suport que mai.


TAGS: