Pamesa Ceramica animarà el partit Eurolliga davant d'Estrela Roja

13/12/2017

La Turkish Airlines Euroleague torna a la Fonteta dos setmanes després amb el partit de la jornada 12 entre València Basket i Estrela Roja (divendres 15, 20:30h, Fonteta, Movistar Deportes 1) i Pamesa Ceramica, patrocinador oficial d'este partit, ha preparat una nit plena de regals, emoció i passió per a la volta de la màxima competició continental al feu taronja.

 

#SorollTaronja amb els aplaudidores de Pamesa

Els espectadors que acudisquen a la Fonteta per a vore en directe este gran partit trobaran en els seus seients un dels 8.000 aplaudidors personalitzats amb el logo de Pamesa Ceramica en un costat i una imatge espectacular que s'han preparat per a crear el millor ambient quan la pilota es pose en joc en la Fonteta. No oblides plegar el teu aplaudidor per a animar a l'equip des del primer segon fins a la botzina final.

 

Foc per a encendre la presentació

El foc tornarà a ser novament protagonista en la presentació dels nostres jugadors en la tornada de la Turkish Airlines Euroleague a la Fonteta. Quatre columnes de foc situades en la part central de la Fonteta acompanyaran cada un dels nomenaments dels nostres jugadors i cos tècnic en la presentació.

 

Regals en els temps morts

Pamesa estarà també molt present en els temps morts i en els descansos del partit, organitzant diferents jocs i activitats que tindran com a regal productes d'esta marca. A més, es llançaran a les grades diferents regals com a camisetes de color roig i gorres i bosses blanques de Pamesa Ceramica.


TAGS: