Sergi García, presentat: “És un somni vestir esta camiseta, treballe dur per a debutar prompte”

13/12/2017

El base balear Sergi García (1.93m, Palma de Mallorca, 17/02/1997, 20 anys) ha sigut presentat este matí com nou jugador de Valencia Basket per al que resta de temporada i tres més, fins al 30 de juny de 2021, en un acte patrocinat per DKV Salud que ha tingut lloc en la Sala de Premsa de la Fonteta.

 

El jugador arriba procedent del Tecnyconta Zaragoza, després que el Valencia Basket abonara la setmana passada l'import de la seua clàusula d'eixida. A pesar de la seua joventut, el director de joc balear ja estava disputant la seua quinta temporada en la Liga Endesa amb el conjunt aragonés, amb el que va debutar en la màxima categoria amb 16 anys i 8 mesos. En la campanya actual ha arribat el seu millor rendiment fins el moment, amb uns números de 9,5 punts, 3,2 rebots, 2,7 assistències, 1,3 robatoris i 12,9 de valoració en els nou partits de la Liga Endesa que ha disputat en esta temporada.

 

El president de Valencia Basket, Vicente Solá, ha sigut el primer a prendre la paraula per a agrair a DKV Salut "la seua ajuda per a realitzar este acte de presentació del nostre nou jugador" i recordar que "fa un poc més d'un any vam començar una col·laboració amb DKV amb un patrocini enfocat fonamentalment cap als xics i xiques de L'Alqueria del Basket, que lluïxen en les seues equipacions el logo d'esta empresa. Estem plenament satisfets d'esta relació i em complau anunciar que recentment hem renovat el contracte de patrocini que ens unix amb esta asseguradora per a una temporada més".

 

Com a mostra d'agraïment per este suport, el president taronja li ha entregat a Francisco Pascual, director de la zona de València de DKV Salud, una camiseta commemorativa del campionat de la Liga Endesa obtingut per Valencia Basket la passada temporada amb el nom d'esta empresa.

 

Ha sigut el mateix Francisco Pascual el següent a prendre la paraula per a assenyalar que "vull donar les gràcies a Sergi García i al club per fer-nos partíceps d'este esdeveniment, crec que disfrutarem a Sergi, jo que el conec de Saragossa, així que moltes gràcies a tots per la recepció".

 

El president taronja ha représ la paraula per a donar la benvinguda a Valencia Basket a Sergi García i destacar que "hem realitzat un esforç per a contractar a un base que als seus 20 anys ja no pot ser considerat només com una aposta de futur, sinó que atenent al seu rendiment en l'actual temporada, ja és tota una realitat. El seu creixement es reflectix en que ara mateix és el segon jugador nacional més valorat en este inici de la temporada 2017-18 en la Liga Endesa. Una línia ascendent que no ha passat desapercebuda per al seleccionador Sergio Scariolo, que li va fer debutar amb la Selecció Espanyola absoluta el passat mes de novembre".

 

El protagonista del matí ha tancat el torn de parlaments amb les seues primeres paraules després que es confirmara el seu fitxatge pel Valencia Basket. El nou base taronja ha agraït "a tots per estar ací, estic ansiós de començar. Sé en el moment en què arribe i vull ajudar des de ja amb humilitat i treball per a créixer i estar molts anys defenent esta camiseta". García va definir el seu fitxatge com "un pas molt important en la meua carrera, vinc a un club molt gran que tots els jugadors volem portar, vull ajudar molt, ajudar els meus companys i aconseguir objectius com a club que també m'ajuden al meu creixement".

 

Sergi García, que no podrà debutar de forma immediata per una lesió que arrossega de la seua anterior etapa a Saragossa, va comentar que "estic recuperat-me cada dia, ansiós per debutar, i treballant amb fisios i preparadors per a poder debutar com més prompte millor en la Fonteta".


TAGS: