Danko Cvjeticanin visita l'Alqueria del Basket

14/12/2017

L’Alqueria del Basket va rebre ahir una visita molt especial. Danko Cvjeticanin, mític jugador de bàsquet i actual coordinador de scouting internacional dels Brooklyn Nets de la NBA, va voler conéixer de primera mà la instal·lació valenciana.

 

Després de contemplar totes les possibilitats que oferix la major pedrera de bàsquet d'Europa, no va dubtar a reflectir la seua opinió respecte d'això. “Estic impressionat. Per l'experiència que tinc mai he vist un centre de bàsquet com este, amb tantes pistes ni amb tanta qualitat en les seues instal·lacions. Són molt bones” descrivia.

 

Gràcies a la infraestructura valenciana, les possibilitats de generar futures estreles es multipliquen segons la llegenda croata. “València Basket té un gran futur per davant. Per a produir jugadors, més enllà de la qualitat del treball i els entrenadors, és molt important tindre instal·lacions com estes. Açò permet que les possibilitats s'incrementen” explicava.

 

Finalment, Danko Cvjeticanin no va amagar el seu desig de poder aprofitar la infraestructura. “M’encantaria vindre un dia amb algun Campus de la NBA o viure ací un Campus d'Eurolliga” reflectia. L’Alqueria del Basket continua enamorant internacionalment.


TAGS: