La millor ratxa de la temporada passa por la Fonteta

15/12/2017

València Basket rep demà a Corral i Vargas Clínica Dental de Granada en l'últim partit abans de la parada nadalenca per a l'equip de Rubén Burgos (dissabte 16, 20:15h Fonteta, entrada lliure). Les taronja afronten el partit en el millor moment de la temporada.

 

Begenesic, la referència

L'equip andalús té en la pívot bosniana a la seua referència ofensiva. Aleksandra Begenesic no és només la màxima anotadora i la jugadora més valorada de Corral i Vargas sinó que gràcies als seus més de 13 punts per partit i mitja de 16,45 de valoració, és una de les millors jugadores de tota la competició.

 

Inici espectacular

Corral i Vargas Clínica Dental va començar la temporada amb tres triomfs consecutius que li van alçar als llocs alts de la classificació. A partir d'ací les andaluses han tingut més dificultats per a aconseguir victòries, encara que han sigut capaços de competir contra qualsevol rival.

 

Millor ratxa de la temporada

Després del triomf aconseguit davant de Distrito Olímpico a domicili, València Basket suma quatre victòries consecutives en la que és la millor ratxa des de l'inici de temporada. En cas d'aconseguir véncer demà, l'equip taronja se n'aniria de vacances amb cinc triomfs seguits.

 

Amb ganes de victòria nadalenca

“Anem a jugar al límit per a aconseguir el triomf abans del Nadal, hem de concentrar-nos molt per a poder guanyar” deia Meiya Tirera. La pívot destacava la importància de jugar en la Fonteta. “Tindre als nostres fans que vénen a ajudar-nos a guanyar i a donar-nos energia per a aconseguir-ho és molt important, ens donen el que necessitem per a buscar la victòria” explicava.

 

Rubén Burgos va valorar el bon moment que travessa l'equip. “Hem fet un treball progressiu posant-nos objectius diaris i enfocant al rival de cada cap de setmana. L'equip va tenint més experiència i la nostra idea és continuar creixent per a arribar en el millor moment a la part decisiva de la temporada” analitzava. Del rival del partit va destacar la dificultat. “És un rival que va començar molt bé la temporada i que és molt perillós en atac. Un equip molt a tindre en compte amb una de les millors cincs de la Lliga” va expressar.


TAGS: