Xocolates Valor serà protagonista en el xoc del diumenge davant Delteco GBC

15/12/2017

El partit del pròxim diumenge tindrà un sabor especial. Valencia Basket i Delteco GBC s'enfronten a les 18:00h en un partit que tindrà aroma de cacau. La centenària marca Xocolates Valor serà la patrocinadora oficial d'este encontre i ha preparat una gran quantitat d'activitats per a crear el millor ambient en este partit de la jornada 12 de la Lliga Endesa. Huesitos gratis per a berenar, gorros de Papà Noel amb el nostre color taronja, aplaudidores, regals, un malabarista i l'estrena del nou arbre de Nadal. Tot preparat per a crear una perfecta vesprada de diumenge en la Fonteta.

 

Xocolates Valor posarà el sabor

Ho farà repartint 8.000 xocolatines Huesitos en els accessos al pavelló per a poder realitzar un adequat berenar i carregar-se d'energia abans del xoc. A més, durant els temps morts es llançaran a les graderies centenars de camisetes d'esta marca entre els aficionats. I un malabarista farà les delícies dels espectadors amb els seus arriscats trucs tant en l'anell de distribució com en la pista central de la Fonteta durant un temps mort.

 

Els gorros ‘taronja’ més nadalencs

Xocolates Valor col·laborarà al fet que les graderies del pavelló es tenyisquen amb el nostre color corporatiu amb el regal més nadalenc. Els assistents a la trobada trobaran en els seus seients un dels 8.000 gorros taronja de Papà Noel que posaran el nostre característic color en els caps dels nostres seguidors. El Nadal és temps d'estar units i donar-ho tot per a recolzar als homes de taronja

 

#SorollFonteta amb els aplaudidors

Al costat dels gorros, els aficionats trobaran un dels aplaudidors personalitzats que Xocolates Valor ha preparat per a crear el millor ambient quan la pilota es pose en joc en la Fonteta. No oblides plegar el teu aplaudidor per a animar a l'equip des del primer segon fins a la botzina final. A més, el zeppelín d’esta marca xocolatera sobrevolarà el sostre de la Fonteta durant tot el partit.

 

Papà Noel en la Fonteta

Este partit suposa l'estrena del nou arbre de Nadal de la Fonteta, que acompanyarà a l'equip durant els cinc partits a casa que li resten en l’any 2017. Al costat de l'arbre, els xiquets trobaran el tron de Papa Noel, que estarà en la Fonteta perquè els xiquets puguen expressar-li els seus desitjos personalment. Els més joves podran redactar les seues cartes i lliurar-les en la bústia col·locada a este efecte. 


TAGS: