Cap de setmana de selecció valenciana per als nostres

15/12/2017

Les Preseleccions Infantil i Cadet de la Comunitat Valenciana es concentraran este pròxim cap de setmana per a continuar amb la preparació del Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques, que se celebrarà a principis del mes de gener.

 

La Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV) ha preparat sessions dobles de treball que inclouran també la disputa d'un partit de preparació.

 

La concentració que tindrà lloc en gran part en terres castellonenques, eixirà de la província per a disputar els mencionats partits de preparació de categoria cadet en terres valencianes, disputant-se el de les xiques en la nostra Alqueria del Basket (diumenge 17, 18:00h).

 

Com és habitual, la convocatòria comptarà amb nombrosa presència de jugadors de la nostra pedrera. En total, en esta ocasió hi haurà 24 jugadors de l’Alqueria del Basket entre ambdós categories.

 

Jugadors citats:

 

Cadet: Artur Aranega, Guillem Ferrando, Jaime Palamós, Alejandro Bellver, David Lavado, Alejandro Ruiz, Iván Cubero, Luis Martínez, Claudia Cortina, Gala Camarena, Claudia Contell, Bárbara Cuxart i Aitana Blasco.

 

Infantil: Ana Cabañas, Lucía Rodríguez, Inés Monteagudo, Leticia Conca, Diego Cebrián, Pablo Navarro, Pablo Luengo, Miguel González, Hugo Baeza, Óscar Puig i Álex Codoñer.


TAGS: