Cap de setmana de tornejos per a l’Alqueria del Basket

18/12/2017

El passat cap de setmana no va ser un més per als jugadors júnior i cadet de la pedrera més gran d'Europa. Tant el Júnior A que entrena Pablo Pérez com el cadet B de Paco Pardo, van tindre l'oportunitat de continuar millorant afrontant tornejos de molt nivell.

 

L'equip júnior es va traslladar a les illes canàries, concretament a Tenerife per a afrontar la XXI edició del Torneo Júnior Santa Cruz de Tenerife, en el que van competir grans equips tant a nivell nacional com internacional. València Basket va finalitzar quint el torneig, amb dos grans victòries enfront de Lietuvos Rytas i USK Future Stars Prague en els dos últims partits disputats, exhibint una clara línia ascendent.

 

Torneig il·lustre

Pel torneig tinerfeny han passat grandíssims jugadors. Un d'ells, proclamat MVP de la competició en 1999, és recordat amb molt afecte per l'aficionat valencià. Es tracta de Pedro Llompart, ex taronja que va arribar a la final del torneig amb Pamesa València. Un reflex de la importància d'este tipus d'esdeveniments per a la carrera d'un jugador.

 

Bona actuació en Mora de Rubielos

Per la seua banda, el cadet B de la pedrera taronja va afrontar un exigent IX Torneig de Nadal Comarca Gúdar Javalambre. Els nostres van aconseguir classificar-se segons en el seu grup i finalitzar el torneig en una meritòria quarta posició en una competició en què van ser capaços de véncer a Estudiantes. Després de la disputa dels dos tornejos, ambdós equips taronja tornaran a la normalitat en l’Alqueria del Basket, sumant una nova experiència que servirà per a continuar creixent.


TAGS: