Ana Pocek reforç de luxe per al València Basket

26/12/2017

La jugadora Ana Pocek (Pívot, 1.87, 20/10/1993, 24 anys. Niksic, Montenegro) s'incorpora al senior femení de València Basket fins a final de temporada per a reforçar el joc interior de l'equip de Rubén Burgos en Lliga Femenina 2. La montenegrina, que va jugar en Lliga Femenina 1, ha jugat els últims mesos en l'AEL Limassol de la lliga xipriota.

 

Experiència en Lliga Femenina 1

No serà la primera experiència a Espanya per a Ana Pocek. La pívot va militar en la temporada 16/17 en les files del Club Deportivo Zamarat Quesos El Pastor, arribant també com a reforç iniciada la temporada i jugant fins a 12 partits, en els que va fer 13 punts i 7.1 rebots per a 10.1 de valoració per partit.

 

Carrera meteòrica

Després de destacar en l'Herceg Novi del seu Montenegro natal i en diversos europeus sub16, es va anar al ZKK Merkur Celje d'Eslovènia, on amb sols 18 anys ja destacava com una de les majors promeses del bàsquet europeu, arribant inclús a jugar l'Eurobasket 2011, sent a més una de les més destacades en la victòria davant d'Espanya.

 

A partir d'ací es convertiria en un autèntic rodamón amb minuts en diverses de les grans lligues del nostre esport. Passant entre altres per Itàlia, Israel, Turquia, Montenegro de nou, República Txeca o França. La temporada 15/16 la va acabar a Xipre, alçant el títol de lliga amb l'AEL Limassol. En la següent temporada, la 16/17, el seu fitxatge per l'Haskovo búlgar li va permetre recuperar el seu millor nivell amitjanant 24.3 ptos per partit valent-li per a donar el bot a la competició espanyola.

 

Velles conegudes

La internacional per Montenegro, ha coincidit amb la jugadora de València Basket Snezana Aleksic defenent els colors del seu país. A més, també va compartir vestuari amb una altra de les nostres, Isabela Ramona, en les files de Zamarat.

Arribada demà

La jugadora montenegrina aterrarà en l'Aeroport de Manises demà a la nit i s'incorporarà com més prompte millor a la dinàmica de l'equip entrenat per Rubén Burgos, una vegada superada la revisió mèdica.


TAGS: