Visita a l'Hospital Universitari Doctor Peset amb la Campanya “Un Joguet, una sonrisa”

27/12/2017

Una representació del València Basket femení ha visitat este matí, com és tradicional cada any en estes dates, als xiquets i xiquetes ingressats en la secció infantil de l'Hospital Universitari Doctor Peset. La capitana Leles Muñoz i les jugadores Irene Garí, Begoña Pallardó i Esther Díaz formaven part de la comitiva.

 

A les dotze del migdia, les jugadores han passat per les habitacions dels xiquets per a entregar-los els regals i joguets dins de la campanya “Un Joguet, una Sonrisa” que per sèptima temporada consecutiva ha sigut possible gràcies a la inestimable col·laboració de Falomir Jocs.

 

Les mostres d'afecte, il·lusió i alegria dels xiquets i xiquetes hospitalitzats no s'han fet esperar a l'arribada de les jugadores a les seues habitacions. Les components del grup taronja s'han fotografiat amb els xicotets, els seus pares i el personal sanitari de l'hospital i no han parat d'entregar targetes autografiades amb les seues imatges en una de les cites ineludibles per a València Basket quan s'acosta el Nadal.

 

Al final de la visita, Begoña Pallardó ha valorat l'experiència viscuda. “És un acte molt especial i molt bonic. Ací hi ha xiquets molt xicotets que no poden estar amb les seues famílies a casa en estes dates i per a nosaltres és una motivació donar-los una distracció i poder estar ací amb ells i donar-los regals” deia.


TAGS: