Vidorreta: "Toca pensar partit a partit, millorar i reaccionar davant les adversitats"

28/12/2017

L'entrenador taronja va comentar que, "en el primer quart hem tingut dificultats en començar el partit i hem tingut que detindre el joc prompte, i després d'este moment crec que hem fet una gran defensa, bon control del timing, potser el millor control del partit de tota la temporada, i finalment hem tingut este premi que en molts altres partits igualats vam perdre. És la fortuna que portem buscant molts dies, per canviar les cares i per començar a pensar en el següent partit ".


Sobre el que significa la victòria, "hem de seguir pensant partit a partit, ara tenim partits de Lliga i d'Eurolliga i en breu una altra jornada doble. És moment de seguir endavant i hem de seguir millorat i reaccionant davant les adversitats. Hui hem hagut de reaccionar la baixa de Fernando San Emeterio i es veu que sempre competeix ".


 Sobre les lesions, "Abalde a una hora del partit era fora, volia jugar amb 39 de febre i ha volgut jugar. En les condicions que estava i acabar jugant, és de chapeau, per ell i per altres companys que estan fent el mateix ". Per afegir que "Vives ha estat jugant lesionat dos mesos, i si a això li uneixes la baixa de Sastre ens suposa un problema físic per a esta competició".


 L'entrenador taronja també va comentar que "sense la calor de la Fonteta hui haguera estat molt difícil guanyar, toca agrair la seua calor tots estos dies".


TAGS: