Ana Pocek ja és una més a les ordes de Rubén Burgos

29/12/2017

Ana Pocek ja és una més a les ordes de Rubén Burgos per a preparar la volta de la Lliga Femenina 2 el pròxim mes de gener. La pívot montenegrina, va superar sense problemes la revisió mèdica i ja s'ha incorporat al seu nou equip.

 

Per davant li esperen dies d'adaptació en què aconseguir estar al 100% de cara a l'igualat partit a Tenerife en la volta de la competició. Pocek, una vegada ja ha treballat amb les seues companyes, ha volgut traslladar les seues primeres sensacions. “Estic molt feliç de formar part d'este equip. Són molt professionals. M'agrada l'ambient ací, els entrenadors, les xiques, tot” descrivia.

 

València Basket no va ser l'únic equip que va cridar a la seua porta. “Per a ser honesta vaig tindre ofertes abans però no les vaig acceptar perquè Xipre és un lloc en què em sent com en una família. No obstant això, quan vaig escoltar València, vaig saber que tenia una cosa especial. Vaig estar a Zamora i m'encanta la gent espanyola i a més València és una ciutat gran i molt bonica” deia.

 

L'últim fitxatge de l'equip femení de València Basket no va dubtar inclús a comparar el seu nou club amb l'experiència viscuda en la primera divisió. “Este equip és més professional que molts equips de Lliga Femenina 1” concloïa.

 

La internacional per Montenegro serà un reforç important que permeta continuar creixent per a lluitar per la promoció a Lliga Femenina 1.


TAGS: