Amistós de nivell per a València Basket femení

29/12/2017

L'equip que entrena Rubén Burgos, afronta demà una prova per a mantindre's en forma de cara a la volta de la competició en a penes dos setmanes (dissabte 30 desembre, 12h, L’Alqueria del Basket, entrada lliure). El Club Bàsquet Santa Rosa de Lima Horta serà el rival de les nostres en esta ocasió. L'equip de Barcelona també juga en Lliga Femenina 2, encara que ho fa en el grup A. Actualment està en la novena posició del seu grup, amb 6 victòries i altres tantes derrotes en el que va de temporada.

 

Oportunitat per a Ana Pocek

La montenegrina, que ja treballa amb normalitat a les ordes de Rubén Burgos, tindrà la primera oportunitat de provar-se sobre la pista amb les seues noves companyes, continuant amb el seu procés d'adaptació.

 

Amistós multitudinari

L'equip de Lliga Femenina 2 no serà l'únic que visite L’Alqueria del Basket. Altres dos equips de pedrera del club català, estaran presents en les nostres pistes per a disputar en total 4 partits amistosos. En este cas es tracta dels equips júnior i cadet del club de Barcelona.

 

Entrada lliure

L'accés a la grada de la pista central serà gratuït per a tots aquells que vullguen continuar presenciant les evolucions d'un València Basket que no descansa estes dates.


TAGS: