Paula Dits: De L’Alqueria del Basket a EEUU

04/01/2018

L’Alqueria del Basket continua complint objectius. La casa del bàsquet europeu té entre les seues metes fomentar el creixement i desenrotllament de tots els seus jugadors, tant en l'esportiu com en valors, perquè puguen aconseguir la professionalitat.

 

Paula Dits és un clar exemple d'això. La jugadora del Júnior A taronja farà un salt molt important la pròxima temporada. Canviarà les pistes de L’Alqueria del Basket per les de la Universitat de Caldwell, en Nova Jersey, on disputarà la II Divisió de la NCAA.

 

La jugadora alacantina, formada en la seua terra, no ha volgut deixar passar l'oportunitat d'ultimar la seua preparació per al repte en la major instal·lació de pedrera del continent, abans de donar el bot.

 

Una decisió de la que hui, està molt orgullosa. “Jo crec que és una oportunitat molt bona, que he volgut aprofitar per a continuar creixent com a jugadora i per a l'any que ve afrontar millor la meua pròxima etapa, amb el mateix objectiu de seguir creixent” explicava.

 

L'experiència, està donant els seus fruits. “És un canvi que m'ha vingut molt bé, he pogut veure i aprendre altres coses i sobretot competir al màxim nivell que és el que m'agrada. Per a mi era molt important continuar millorant i ací ho estic fent tant en l'àmbit basquetbolístic com en el personal” deia l'alacantina.

 

Respecte al que li està aportant el dia a dia en L’Alqueria formant part de l'equip que entrena Pepe Casares, Paula Dits no té dubtes. “Estic molt contenta amb el que estem fent i encantada de poder aprofitar estes instal·lacions, ho estic disfrutant molt, no tots tenen el luxe de poder fer-ho i per a mi està sent una gran experiencia” relatava.

 

L’Alqueria del Basket vol ajudar els seus jugadors a tindre la millor formació per a aconseguir els objectius més ambiciosos dins de la seua carrera basquetbolística.


TAGS: