Completats els dos pròxims torns de “Portes obertes” en L’Alqueria del Basket

05/01/2018

La major instal·lació de basket de formació d'Europa va realitzar la seua primera jornada de “Portes Obertes” perquè els aficionats de Valencia Basket pogueren conèixer, de forma guiada i totalment gratuïta, tots els detalls de L’Alqueria del Basket.

 

La primera jornada es va celebrar abans del partit de Liga Endesa que el Valencia Basket va jugar contra Divina Seguros Joventut en La Fonteta. Cinquanta aficionats, que van esgotar les places poc després de llançar-se l'activitat, van descobrir de primera mà tots els detalls i secrets de la major instal·lació de bàsquet d'Europa.

 

Els seguidors no van deixar de fer fotos durant tot el trajecte i van rebre al final de la visita un obsequi per part del club abans d'assistir a la victòria de l'equip taronja en la Fonteta.

 

Complets els altres dos torns oferits

El bon acolliment d'esta iniciativa s'ha traslladat també als altres dos tours oferits, que ja estan complets amb un centenar d'aficionats que volen conèixer de primera mà les instal·lacions de L’Alqueria del Basket. Les pròximes dues visites se celebraran en les següents dates:

 

-           Dissabte 13 de gener a les 17:45 hores. (Partit 19h VBC-Zaragoza)

-           Domingo 21 de gener a les 17:15 hores. (Partit 18:30h VBC-Fuenla)

 

Una vegada es coneguen els horaris dels pròxims partits en la Fonteta, Valencia Basket informarà de les noves dates en les quals es realitzaran jornades de ‘Portes Obertes’ en L’Alqueria del Basket i els canals per a apuntar-se i no perdre's l'oportunitat de conèixer la nova casa del bàsquet europeu.

 

La instal·lació, que va vore la llum fa tres mesos, compta amb 13 pistes amb els seus corresponents vestuaris, sales mèdiques i de fisioteràpia, gimnàs de 250 m2, sales de reunions i molts més secrets quedaran al descobert per a tots aquells que vulguen conèixer al detall L’Alqueria del Basket.


TAGS: