Els Premios Gigantes s'entregaran el dimecres en L’Alqueria del Basket

08/01/2018

Dimecres que ve 10 de gener, la revista de referència de la informació de bàsquet a Espanya, Gigantes del Basket, celebrarà en L’Alqueria del Basket l'Entrega dels Premios Gigantes.

 

Enguany es tractarà d'una edició especial, ja que s'organitza la 30 edició d'esta gala d'entrega de premis. I per a fer-ho amb tots els luxes, l'esdeveniment es desplaça a València, a la casa del València Basket.

 

Jugadors, entrenadors, directius i personalitats de l'esport en general acudiran un any més a esta trobada on seran premiats els millors del nostre esport, en categoria masculina i femenina, durant l'any 2017. A partir de les 20:00 hores, els invitats aniran passant pel photocall i minuts després donarà començament l'entrega de premis.

 

Entre els assistents confirmats hi haurà representació de jugadors i cos tècnic del València Basket tant de l'equip masculí com el femení, així com Zeljko Obradovic, que l'endemà jugarà en la Fonteta amb el seu Fenerbahçe. El tècnic ha sigut nou vegades campió d'Europa amb cinc equips distints conformant un palmarés inigualable i lluminós.

 

Per a assistir a l'esdeveniment, que transcorrerà en la pista central de la instal·lació, serà imprescindible comptar amb invitació.


TAGS: