Maurizio Gherardini: “L’Alqueria del Basket es una targeta de presentació espectacular”

12/01/2018

Maurizio Gherardini, general manager de Fenerbahce Dogus Isntabul i premi Gigantes al millor general manager europeu, va voler aprofitar la seua estada a València per a conéixer de primera mà la major instal·lació de pedrera d'Europa.

 

“És una estructura impressionant no hi ha llocs com este en tota Europa, no al mateix nivell. Potser puc pensar en un o dos com a màxim, però mai d'estes dimensions. Està construïda de forma funcional i racional, estic molt impressionat. Ara el repte és fer-la funcionar les 24h del dia, però és un regal impressionant del mecenes per a la ciutat de València” deia.

 

L'italià va voler comparar l'experiència amb aquella que va viure en la seua etapa en Treviso. “Em recorda a la filosofia de Benetton, que volia crear un enllaç amb la comunitat, entre el grup financer i la ciutat, i deixar coses darrere per a les generacions que vénen. Per això açò és un regal magnífic” explicava.

 

Per la seua experiència, L’Alqueria ha de cridar l'atenció més enllà de les fronteres europees. “Ara s'ha de definir la filosofia, és 100% per al creixement i la formació dels jugadors locals, però un escenari com este ha d'usar-se també per a atraure a la gent internacionalment. A Amèrica del nord, la qualitat de les instal·lacions de pedrera és la targeta de presentació en tots els esports. I esta és realment una espectacular targeta de presentació” concloïa.


TAGS: