Des de 600 euros, avió i abonament per a la Copa del Rei amb Valencia Basket

12/01/2018

Valencia Basket posa a la disposició dels seus aficionats diverses opcions per a acompanyar a l'equip a la Copa del Rei que es celebrarà a Las Palmas de Gran Canaria entre el 15 i el 18 de febrer. Des de 600 euros (avió +abonament) pots viure els 4 dies d'adrenalina que genera un torneig com el de la Copa del Rei.

 

A continuació detallem les diferents opcions de desplaçament i allotjament per als seguidors que acudisquen a Canàries per a recolzar a l'equip taronja:

 

490 euros.- Per persona. Inclou vol regular València-Las Palmas (eixida dijous 15 al matí, tornada dilluns 19 de febrer). Places limitades.

 

850 euros.- Per persona. Inclou vol regular València-Las Palmas (eixida dijous 15 al matí, tornada dilluns 19 de febrer), quatre nits d'hotel 3* en habitació doble amb règim d'allotjament i desdejuni i desplaçaments en l'illa. Places limitades.

 

890 euros.- Per persona. Inclou vol regular València-Las Palmas (eixida dijous 15 al matí, tornada dilluns 19 de febrer), quatre nits d'hotel 4* en habitació doble amb règim d'allotjament i desdejuni i desplaçaments en l'illa. Places limitades.

 

Tres tipus d'abonaments

Per a completar el pack, el Club oferix als seus aficionats la possibilitat d'adquirir abonaments per als set partits de la Copa del Rei en els sectors del Gran Canària Arena reservats per a l'Afició taronja. Els preus dels abonaments disponibles són de 110, 160 i 290 euros. Per a qualsevol altra necessitat es pot consultar en el club.

Regal d'un Pack d'Animació Valencia Basket.

Valencia Basket obsequiarà amb el Pack de la Copa, compost per camiseta i bufanda commemoratives de la pròxima edició de la Copa del Rei a Las Palmas de Gran Canaria a tots els aficionats que adquirisquen els seus abonaments en el Club.

 

Preferència Abonats

Els abonats del Valencia Basket i els seus acompanyants tindran preferència a l'hora d'adquirir els abonaments o els packs de viatge i allotjament fins al divendres 2 de febrer. Presentant la passada de temporada podran adquirir qualsevol modalitat de les quals el club oferix per a animar a l'equip durant el torneig coper.

 

On comprar els abonaments?

L'adquisició de les opcions per a recolzar a l'equip en la Copa del Rei Gran Canària 2018 que ofereix Valencia Basket es realitzarà de manera exclusiva en les oficines del conjunt taronja en el pavelló de la Fonteta. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres, de 09:30 a 14:00 hores, i de 16:00 a 20:00 hores, així com durant els partits. Per a interessar-se per informació complementària, així com qualsevol consulta sobre una altra modalitat de viatge o estada es pot cridar al telèfon 902 33 00 40 o visitar la web oficial taronja: www.valenciabasket.com

 


TAGS: