Pamesa Cerámica porta la passió del foc per a rebre al FC Barcelona Lassa

14/01/2018

Valencia Basket tanca una sèrie de tres partits consecutius en la Fonteta rebent al FC Barcelona Lassa en partit de la jornada 18 de la Turkish Airlines Euroleague (dimarts 16, 20:30h, Fonteta, Movistar Deportes 1) i Pamesa Cerámica, patrocinador oficial d'este partit, ha preparat una nit plena de regals, emoció i foc per a mantindre viva la flama de la recuperació en competició europea.

 

#SorollTaronja amb els aplaudidors de Pamesa

Els espectadors que acudisquen a la Fonteta per a vore en directe este partidàs trobaran en els seus seients un dels 8.500 aplaudidors personalitzats amb el logo de Pamesa Cerámica en un costat i una imatge espectacular que s'han preparat per a crear el millor ambient quan la pilota es pose en joc en la Fonteta. No oblides plegar el teu aplaudidor per a animar a l'equip des del primer segon fins a la botzina final.

 

Foc per a encendre la presentació

El foc tornarà a ser de nou protagonista en la presentació dels nostres jugadors en la primera visita del FC Barcelona Lassa a la Fonteta per a un partit de la Turkish Airlines Euroleague. Quatre columnes de foc situades en la part central de la Fonteta acompanyaran cadascun dels nomenaments dels nostres jugadors i cos tècnic en la presentació.

 

Regals en els temps morts

Pamesa estarà també molt present en els temps morts i en els descansos del partit, organitzant diferents jocs i activitats que tindran com a regal productes d'esta marca. A més, es llançaran a les graderies diferents regals com camisetes i motxilles de Pamesa Cerámica.

 

Williams et regala cura de la pell

Williams, l'empresa tradicional que porta cuidant de la pell dels homes amb els seus productes des dels anys 30, s'unix a la festa del dimarts en qualitat de patrocinador del Valencia Basket i ha preparat uns interessants jocs durant els temps morts que tindran com a regal un complet pack per a la neteja personal de la seua marca.


TAGS: