La Lliga Femenina 2 torna a la Fonteta amb partit vital per a l'ascens

17/01/2018

El calendari no li permet un descans a València Basket. Després d'aconseguir la victòria a domicili davant d'un rival directe com a Ciudad de los Adelantados, la competició torna a la Fonteta amb un altre partit vital en la lluita per l'ascens. Pacisa Alcobendas serà el rival en esta ocasió. (Dissabte 20, 19:15h, Fonteta, entrada lliure).

 

València Basket afrontarà el partit en ratxa, després d'aconseguir 6 victòries consecutives i situar-se en la tercera plaça de la classificació. En eixos triomfs, Maria Bettencourt ha sigut peça clau. En esta ocasió, en el partit davant Ciudad de los Adelantados, la portuguesa se'n va anar fins als 25 punts, amb 5/6 en triples, 9 rebots, 3 assistències i 3 balons recuperats per a un total de 39 de valoració. Uns registres que li han favorit per a ser designada MVP de la jornada.

 

La jugadora de València Basket està feliç d'ajudar al seu equip. “El que més m'alegra és que l'equip va guanyar en la volta de la competició. Estic feliç per haver pogut ajudar en un partit tan important i difícil, eixe és realment el meu premi. La resta són només xifres” analitzava.

 

Partit clau per l'ascens

Sense temps per a gaudir de la victòria, la Lliga Femenina 2 torna a la Fonteta dissabte que ve i el partit ant Pacisa Alcobendas és vital a l'hora de distanciar novament un rival directe. “El partit davant Ciudad de los Adelantados ja ha passat. Hem de motivar-nos i treballar més i millor cada dia. El partit de dissabte que ve és molt important i tenim moltes ganes de jugar-ho” deia.

 

Pacisa Alcobendas és actualment el quint classificat amb 9 victòries, una menys que València Basket, que a més té un partit menys per la disputa de la jornada retardada davant de Canoe.


TAGS: