Noves Jornades de “Portes Obertes” en L’Alqueria del Basket per als aficionats

17/01/2018

Després de l'èxit de les primeres jornades, la major instal·lació de basket de formació d'Europa realitzarà dos noves jornades de “Portes Obertes” perquè els aficionats de València Basket puguen conéixer, de forma guiada i totalment gratuïta, tots els detalls de L’Alqueria del Basket.

 

La següent jornada de “Portes Obertes” prèvia inscripció, serà divendres que ve 26 de gener a les 19:00 hores i començarà des del hall de la pròpia instal·lació, amb una duració estimada de 60 minuts. Com se sap, a les 20:30 hores del divendres València Basket juga el seu partit d'Eurolliga contra el Khimki en La Fonteta. El recorregut està calculat perquè els aficionats interessats que vagen a presenciar el partit, puguen conéixer L’Alqueria del Basket i després assistir al partit.

 

La inscripció, totalment gratuïta, podrà realitzar-se personant-se en les oficines del club durant els partits que es disputen com a local, per telèfon cridant al 96.395.70.84 o qualsevol dia laborable en horari d'oficines. No és necessària la condició d'abonat.

 

Fins al moment, el calendari previst de jornades de “portes obertes” és el següent:

-       Divendres 26 de gener a les 19:00 hores. (20:30h VBC-Khimki)

-       Diumenge 04 de febrer a les 16:30 hores. (18h VBC-Real Betis Energía Plus)

Els aficionats interessats poden apuntar-se a qualsevol de les jornades programades.

 

La instal·lació, que va veure la llum fa tres mesos, compta amb 13 pistes amb els seus corresponents vestuaris, sales mèdiques i de fisioteràpia, gimnàs de 250 m2, sales de reunions i molts més secrets quedaran al descobert per a tots aquells que vullguen conéixer al detall la nova casa del bàsquet europeu.

 


TAGS: