Ricard Casas: “L’Alqueria del Basket és insòlita”

18/01/2018

Aprofitant la seua estada en L’Alqueria del Basket com a ponent de la quinta jornada de formació oberta d'entrenadors, Ricard Casas va conéixer al detall la casa del bàsquet de formació europeu.

 

El que fóra tècnic de València Basket, no va amagar la seua sorpresa pel pas avant que dóna el club amb una aposta tan important. “Açò és insòlit, és macro important per al desenrotllament del bàsquet del club i de la identitat del bàsquet en esta terra, en esta ciutat. Són grans projectes que donen grans rendiments en el que és l'educació esportiva, generar jugadors, educar bons entrenadors... Açò marca un punt d'inflexió” deia.

 

El tècnic català, que compta amb una gran experiència internacional, va voler fer la comparació amb altres instal·lacions que ha conegut. “No he vist res paregut, és una aposta generosa cap a una societat cultural esportiva feta al màxim nivell possible, és una cosa que dóna una rendibilitat en molts aspectes molt importants per al bàsquet” analitzava.

 

L'entrenador va aprofitar la seua visita per a presenciar en directe totes les possibilitats de la instal·lació, en la que posteriorment va impartir el Clínic davant de més de 100 entrenadors.

 


TAGS: