Oscar Mayer posarà el sabor a la Fonteta en el tancament de la primera volta de la Liga Endesa

19/01/2018

Oscar Mayer es bolcarà per a crear un ambient especial en el partit de la jornada 17 de la Lliga Endesa davant de Montakit Fuenlabrada (Diumenge 21, 18:30h, Fonteta, movistar canal 68) preparant merchandising per a crear el millor ambient en la Fonteta, preparant concursos amb regals especials, repartint regals en els temps morts.

 

Busquem finalistes per a un sopar per a 2 persones

Esta mateixa vesprada, les xarxes de València Basket es convertiran en el lloc triat per a guanyar un sopar per a dos persones. Dos preguntes, llançades en Twitter, aconseguiran als dos finalistes que es disputaran el premi en el parquet del pavelló.

 

Horaris dels concursos:

-        Twitter: Divendres 19, 18:00h

-        Twitter: Divendres 19, 19:00h

 

Bufandes per a donar color

Per als aficionats que assistisquen al partit es repartiran bufandes de paper amb la finalitat d'augmentar el color que l'equip puga sentir el suport de la seua afició en una setmana carregada de partits. D'esta manera, Oscar Mayer continua contribuint a una millora de l'ambient sonor.

 

Concursos i regals en els temps morts

Durant els temps morts del partit es llançaran a les grades centenars de pilotetes antiestrés d'Óscar Mayer amb el seu corporatiu color groc. Tampoc faltaran a la cita la simpàtica mascota de la marca, Oscar, que unirà les seues forces amb Pam i Maxi per a alçar els ànims del pavelló cada vegada que el baló es detinga ni el tradicional zepelí d'Oscar Mayer.

 


Sofà Movistar

Segona edició del Sofà Movistar, pel qual, dos aficionats i clients de Movistar podran disfrutar de primera mà del partit en una posició privilegiada. Eres client de Movistar? Llavors potser podràs ser el pròxim a assentar-se en el nostre sofà.

 

Williams et regala atenció de la pell

Williams, l'empresa tradicional que porta cuidant de la pell dels hòmens amb els seus productes des dels anys 30, s'unix a la festa del diumenge i ha preparat uns interessants jocs durant els temps morts que tindran com a regal un complet pack per a la neteja personal de la seua marca.


TAGS: