La marca d'higiene personal masculina Williams, nou patrocinador del Valencia Basket

22/01/2018

Valencia Basket ha aconseguit un acord perquè la marca de productes per a la cura de la pell i l’higiene masculina Williams es convertisca en patrocinador del club taronja durant la temporada 2017-18, per la qual cosa esta empresa s'unix i amplia la gran família de patrocinadors i col·laboradors del club taronja.

 

L'acord ha sigut rubricat en les oficines del Club a València per don Ignacio Ruiz, responsable de Sensogreen (distribuïdor de Williams a Espanya) i per Víctor Luengo, responsable de Màrqueting i Relacions Externes de Valencia Basket.

 

El logotip del nou patrocinador taronja apareixerà en diversos suports, sent el principal d'ells la presència en les noves mopes personalitzades d'última generació que ja s'estan usant en els partits del Valencia Basket en la Fonteta. Williams també està present en la publicitat estàtica del pavelló i en el cronòmetre de possessió situat sobre les cistelles.

 

En el seu plantejament d'activitats d'activació d'este patrocini per a un futur proper, Williams entregarà als jugadors de la primera plantilla del Valencia Basket uns kits d’higiene personal amb productes de la seua marca. I per als seus partits patrocinats ha preparat un stand que es col·locarà en l'anell de distribució de la Fonteta en el qual es proposaran diferents activitats d'animació i hi haurà productes de marxandatge de regal per als aficionats.


TAGS: