Els packs d'animació per a la Copa del #Esperitdel98, disponibles en les Oficines del Club

06/02/2018

Des de demà dimecres 7 de febrer, tots els aficionats que hagen adquirit abonaments o paquets de viatge per a la Copa del Rei en el Club, a més d'aquells seguidors que els van comprar per internet identificant-se com a seguidors taronja, poden passar per oficines a arreplegar de forma gratuïta el seua pack d'animació. Per als aficionats que no es desplacen a Las Palmas de Gran Canària i vullguen tindre un record de la Copa, el pack d'animació també estarà disponible en la Botiga Oficial.

 

#Esperitdel98

Valencia Basket obsequiarà als aficionats que es desplacen de la mà del seu equip a esta edició de la Copa del Rei amb un pack d'animació compost per una camiseta #Esperitdel98 (amb el nostre característic color taronja i un estampat exclusiu que fusiona l'actual disseny del trofeu de la Copa del Rei amb el disseny de fa 20 anys) i una bufanda commemoratives d'esta edició de la Copa del Rei.

 

Tots els seguidors que van adquirir abonaments o paquets de viatge en el club taronja, o van comprar online especificant que eren aficionats de Valencia Basket, poden passar des de demà dimecres per les oficines del Club, en horari de 09:30h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h o durant el partit de la Turkish Airlines Euroleague davant el CSKA Moscou per a arreplegar el seu lot de regal. En tots els casos serà necessari identificar-se per a arreplegar els packs.

 

A la venda en la Botiga Oficial

Tots els aficionats que no es desplacen en esta edició de la Copa del Rei i vullguen tindre un record d'este esdeveniment, poden trobar en la Botiga Oficial del Valencia Basket els elements que componen el pack d'animació. La camiseta taronja es podrà adquirir a un preu de 10 euros i la bufanda exclusiva #Esperitdel98 costa 7 euros. Portar-se els dos productes té descompte, ja que el pack de camiseta i bufanda ix per tan sols 15 euros.


TAGS: