Chus Bueno: “L’esforç ha merescut la pena”

06/02/2018

Així de contundent es mostrava l'actual vicepresident de la NBA a Europa, África i Oriente Medio després de visitar L’Alqueria del Basket. El que fóra jugador, va quedar sorprés per les possibilitats de la casa del bàsquet de formació europeu.

 

“Les instal·lacions són fantàstiques. S'ha fet un gran esforç però ha merescut la pena. A més jo he tingut la sort de vindre a la vesprada, amb les pistes plenes de xiquets i xiquetes, quan ja no és una instal·lació sinó que està plena de vida. Això és el més important. Que hi haja xiquets jugant, molts projectes i moltes idees. És fantàstic, no sols la instal·lació, sinó el que es fa amb ella. Vull felicitar al club” expressava.

 

Com a vicepresident de la NBA a Europa, és un gran coneixedor de les millors instal·lacions del continent. “No havia vist una tan gran i tan bonica com L’Alqueria del Basket. En certs llocs s'estan fent esforços importants, però tan bonic i potent com açò jo no ho havia vist” analitzava.

 

Per a Chus Bueno, les conseqüències de tindre una instal·lació així estan clares. “Va a atraure a molta més gent, no sols de València sinó també de fora. Estic convençut de que el club està fent un bon treball de pedrera i d'escola i a mitjà termini, perquè no es poden demanar resultats en un any o dos, començaran a arribar jugadors d'un cert nivell que milloraran l'estructura de club i el nivell del primer equip” pronosticava.

 

Un exemple més de que L’Alqueria del Basket impressiona també a la millor competició de bàsquet del món.


TAGS: