Valencia Basket i Movistar busquen la cara del segon #NinotTaronja en les Falles de 2018

09/02/2018

València Basket i Movistar s'alien novament per a fer realitat el son de molts aficionats taronja que compartixen la seua passió amb la de disfrutar de les Falles, patrimoni immaterial de la humanitat per UNESCO. Per segona vegada, València Basket busca a un aficionat, que posarà la seua cara a un ninot especial del València Basket, en la Falla Telefónica de Movistar, situada en El Carrer Marqués de Sotelo de València.

 

El ninot serà una figura que portarà l’equipació del Valencia Basket, i la cara del concursant que resulta guanyador. I qui va a ser eixe aficionat? T'ho expliquem.

 

Demostra que vols ser-ho

Des d'este mateix moment i fins al dimecres 14 de febrer a les 12 del migdia, obrim termini per a participar en el concurs. Per a açò, hauràs de pujar un tuit amb fotografia al teu compte de Twitter, amb els següents requisits:

 

•    Per a participar en este concurs has de ser major d'edat.

•    En el tuit has d'utilitzar el hashtag #NinotTaronja

•    El tuit ha de tindre una fotografia en la qual isques amb una peça del Valencia Basket, siga una bufanda, una camiseta, roba d'abric… etc

•    El compte de twitter que emeta el tuit haurà d'estar obert per a la correcta visualització, i en ella haurà d'estar especificada la persona que participa, que correspondrà a la seua fotografia.

•    Tan sols serà acceptat un tuit per cada usuari/persona participant.

 

Qui guanya el concurs?

Una vegada finalitzat el termini, Valencia Basket triarà als 5 tuits finalistes del concurs, valorant l'originalitat dels textos i les fotografies presentades. La vesprada del dimecres 14 de febrer es faran públics els 5 finalistes del concurs.

 

Una vegada coneguts els finalistes del concurs, el dimecres 14 de febrer es triarà per sorteig, mitjançant l'aplicació de Easypromos, quin dels cinc finalistes serà l'aficionat taronja que posarà la seua cara al ninot de Valencia Basket, començant per a ell tot un procés creatiu que li portarà a ser protagonista especial d'una gran festa.

 

Seràs tu qui pose cara al segon #NinotTaronja en les pròximes Falles de la ciutat de València?


TAGS: