Jocs Esportius Adaptats a L’Alqueria del Basket el pròxim dimarts

09/02/2018

La Direcció Territorial d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de València organitza una jornada lúdica de bàsquet dirigida a alumnes de col·legis d'educació especial en l'Aqueria del Bàsquet de València Basket Club, la major instal·lació de bàsquet d'Europa. La jornada es desenvoluparà dimarts 13 de febrer de 2018 entre les 11 i les 13 hores.

  

Aquesta jornada forma part de les activitats dirigides a persones amb discapacitat en el marc dels XXXVI Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana per a xiquets i joves en edat escolar. En ella participen els Centres d’Educació Especial de la província de València.

 

L'activitat consisteix a realitzar diferents partits entre els centres en les categories infantil (minibasket) i absoluta (bàsquet). Els partits són arbitrats per col·legiats oficials de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.

 

L'activitat tindrà, com no podia ser d'una altra forma, una seu de luxe. 13 pistes en total amb més de 15.000m2, després d'una inversió de 18 milions d'euros del mecenes del club, Juan Roig. D'elles, 5 es dedicaran a la jornada.

 

El Club col·labora en l'organització d'aquesta jornada i obri les portes de les seues instal·lacions de referència per al bàsquet base a un col·lectiu amb necessitats especials.

 

En la jornada està prevista la participació de més de 300 persones entre alumnes i acompanyants (professors, cuidadors…) procedents de deu Centres d'Educació Especial de la província de València. 

 

Els centres són: CEE Carmen Picó (Alzira), CEE Virgen de la Esperanza (Cheste), CEE Enric Valor (Gandía), CEE Sant Cristofol (Sagunto), CEE La Encarnación (Torrent), CEE Torrepinos (Torrent), CEE Rosa Llácer (Castellar-Oliveral), CEE Ruíz Jiménez (Valencia), CEE Profesor Sebastián Burgos (Valencia) i CEE Koynos (Godella).

 

En finalitzar l'activitat es realitza un lliurament de trofeus per als equips guanyadors de cada categoria i de medalles per a la totalitat dels participants.


TAGS: