Bona actuació d'Aleksic i Bettencourt en els seus partits internacionals

12/02/2018

Les dos jugadores internacionals amb compromisos esta setmana, van firmar notables actuacions amb els seus respectius equips en el primer dels dos enfrontaments que havien de disputar. Montenegro no va poder superar en un igualat partit a Eslovàquia, que es va portar la victòria per un ajustat 72-73.

 

La base Snezana Aleksic, va contribuir molt a l'atac del combinat montenegrí. 10 punts amb tres triples van ser els registres de la jugadora de València Basket. El pròxim partit ho disputarà el dimecres a les 19h davant d'Islàndia.

 

Una situació apreguda va viure Portugal en el seu partit ant Gran Bretanya. Un mal últim quart va privar a la selecció lusa de la seua primera victòria, però el partit de María Bettencourt va ser molt destacable. Amb 16 punts va liderar l'atac de les locals anotant 4 triples i sent un perill constant. El pròxim partit ho disputarà el dimecres a les 16 davant de Grècia.

 

El bon moment de les jugadores de Rubén Burgos va més enllà de València Basket i es fa evident també amb la importància dins de la rotació que tenen les jugadores en les seues respectives seleccions nacionals.


TAGS: