Així serà el Punt de Trobada taronja i la Botiga Oficial en la Copa del Rei Gran Canària 2018

12/02/2018

Valencia Basket estarà present en la Copa del Rei Gran Canària 2018 des d'abans fins i tot del salt inicial del primer partit del torneig, el que enfronta precisament a l'equip taronja amb el Iberostar Tenerife el dijous 15 de febrer a les 19:00 hores. El Club comptarà des de l'obertura del recinte amb un stand propi en la Zona Lúdica que estarà en l'esplanada d'accés al Gran Canària Arena. Eixe racó taronja servirà com a punt de trobada per als nostres aficionats, tindrà un espai per a donar a conèixer L’Alqueria del Basket, una cistella amb regals per als seguidors que anoten i una botiga oficial en la qual els amants del bàsquet desplaçats a Las Palmas podran trobar el nostre ampli catàleg de productes.

 

Un punt de trobada taronja a Las Palmas

Durant quatre dies, el Gran Canària Arena es convertirà en el centre neuràlgic del bàsquet nacional per a la disputa de la 82ª edició de la Copa del Rei. Valencia Basket no ha volgut perdre l'oportunitat de comptar amb un espai propi en esta festa de l'esport de la cistella i ha disposat un racó taronja en el qual tant els aficionats i seguidors del Club com tots els amants del nostre esport trobaran opcions més que interessants per a entretindre’s i informar-se. El stand de Valencia Basket té l'objectiu de convertir-se en un punt de trobada i un espai de referència per a l'oci dels nostres seguidors que hagen viatjat fins a Las Palmas de Gran Canaria. I estarà a la disposició dels aficionats del dijous 15 al dissabte 17 des de les 16:30h a les 22:00h i el dia de la final, el diumenge 18, des de les 16:00h a les 20:00h.

 

Una botiga oficial en el Gran Canària Arena

Els aficionats que s'acosten al stand taronja en la Copa del Rei Gran Canària 2018 trobaran una xicoteta pista amb una cistella on anotar té premi. A més, trobaran una botiga en la qual podran adquirir els productes oficials de marxandatge del Valencia Basket, des de la camiseta commemorativa del 20º aniversari de la Copa del Rei fins als productes clàssics del catàleg taronja estaran a l'abast dels amants del bàsquet presents en el Gran Canària Arena. Tots els elements perquè l'aficionat taronja puga sentir-se com a casa.

 

Un espai per a conèixer L’Alqueria del Basket

En el seu primer any de funcionament, Valencia Basket no vol deixar passar l'oportunitat d'aprofitar que tot el món del bàsquet es va a reunir a Las Palmas de Gran Canaria per a donar a conèixer i promocionar la millor instal·lació de bàsquet base d'Europa: L’Alqueria del Basket. Tots els aficionats i professionals que vullguen saber més sobre este recinte amb 13 pistes en les quals es poden disputar partits de forma simultània i que compta amb tots els serveis i els elements més moderns per a la pràctica del bàsquet trobaran en el stand taronja una taula en la qual podran informar-se de tot el relacionat amb L’Alqueria del Basket. I unes pantalles gegantes mostraran de forma ininterrompuda vídeos en els quals es mostrarà l'interior i l'exterior de L’Alqueria del Basket.


TAGS: