Álex Vera serà inclòs en el Mur dels Somnis

26/02/2018

Des de la inauguració de L’Alqueria del Basket, el Mur dels Somnis ha sigut una part molt especial de la mateixa. Situat en l'accés principal a la pista central, és una llista de tots els jugadors que després de pasar per categories de formació, han arribat a debutar amb el primer equip de València Basket a la máxima categoría nacional o en partit internacional.

 

Fa uns dies, concretament el passat 4 de febrer, Álex Vera, jugador de l'equip EBA, va debutar a les ordes de Txus Vidorreta en partit ACB contra Real Betis Energía Plus. Com estava previst, el seu nom serà inclòs en eixa llista, sent exemple de treball i esforç per a tots els integrants de les categories de formació del club, que estaran presents en l'esdeveniment.

 

Sobre Álex Vera

Natural de Xàtiva, el pívot és una peça fonamental en l'equip EBA que entrena Ángel Cepeda. Va arribar a València Basket l'any 2009, per a incorporar-se a la categoria infantil, com a jugador de segon any. Des de llavors la seua evolució ha sigut notable, fins a aconseguir el mencionat debut en què va disputar 2:12 del partit, anotant 3 punts.

 

L'acte, tindrà lloc demà a les 19h en la pista central de L’Alqueria del Basket. El debut d'Álex Vera és un exemple més del bon treball que es realitza en la major instal·lació de bàsquet de formació d'Europa des de la seua inauguració.


TAGS: