Vidorreta: “Volem mantindre el fortí de la Fonteta i pujar llocs en la classificació”

28/02/2018

L'entrenador taronja va comparèixer en la prèvia del partit de la Turkish Airlines Euroleague de demà en la Fonteta davant Brose Baskets (dijous 1, 20:30h, Fonteta, Movistar + dial 56), comentant que “en els últims partits a casa només hem perdut davant Fenerbahçe Dogus, el campió d'Europa, i volem mantindre el fortí de la Fonteta i pujar llocs en la classificació, i volem fer-ho davant un rival directe per a pujar eixos llocs i per a tractar de superar-los en la classificació”.

 

Sobre Brose Baskets Bamberg, el tècnic taronja destaca que “han guanyat els seus dos últims partits a casa, estan en una línia similar a la nostra, intentant agarrar-se a la competició. És un equip al que li costa més fóra de casa, que ha canviat a l'entrenador, però que no ha canviat moltes coses quant a l'estil ja que el nou tècnic ha sigut molt temps assistent de Trinchieri. A nivell de jugadors, la clau seguix sent la mateixa amb Zisis dirigint, Hickman i Wright amb els punts i amb jugadors interiors als quals s'està sumant Musli”.

 

Preguntat per l'estat de Latavious Williams, Vidorreta no descartava la seua presència en l’encontre de demà: “Anem a vore com acaba este matí el treball, i si tot va com està anant el treball, entrenant un poc cada dia, part del diumenge, part del dilluns, dimarts complet amb descansos. Si va bé, intentarem que estiga demà en la dinàmica de partit i vore si pot tirar-nos una mà demà. Està per vore”.

 

Sobre la possible tornada de Guillem Vives, l'entrenador de Valencia Basket ha desvetlat que “li veig molt animat, va fer molt poc el dilluns, ahir va descansar per tindre un problema lleu, hui tornarà a entrenar i farà eixa meitat. De cara a demà haurem d'asseure'ns a parlar. No veig que un jugador arrisque sense estar en condicions, però ens asseurem a parlar. És veritat que com més prompte els fiquem en dinámica millor, abans ens ajudaran”.


TAGS: