Presentada la sèptima edició del Trofeu a l’Esforç

28/02/2018

Este matí s'ha presentat en la Sala de Premsa de la Fonteta la sèptima edició del “Trofeu a l'Esforç”, el guardó que des de la temporada 2011-12 decidix i lliura l'Afició Taronja. L'acte de presentació ha comptat amb la presència de tota la primera plantilla taronja (inclosos els últims dos guanyadors Bojan Dubljevic i Fernando San Emeterio), a més de la del conseller delegat de Valencia Basket, Paco Raga i el director esportiu Chechu Mulero. A partir de la finalització de l’encontre del dijous davant el Brose Bamberg, els aficionats podran triar al jugador de la plantilla taronja que en la seua opinió més s'ha esforçat a través de la pàgina web oficial del Club.

 

L'acte d'este matí també ha servit per a presentar el nou Trofeu, que canvia el seu disseny respecte al de les últimes temporades. El guardó d'esta temporada està confeccionat amb diferents peces de ceràmica unides mitjançant la tècnica del trencadís, com a representació que la labor d'equip es basa en l'agrupació de moltes peces diferents unides per a aconseguir els objectius comuns. També canvia l'autoria del Trofeu, que en esta ocasió recau en els xics i xiques de la Fundació Roig Alfonso. Esta entitat amb finalitats socials i sense ànim de lucre es dedica a la integració soci laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual des de fa més de 30 anys.

 

El conseller delegat de Valencia Basket, Paco Raga, ha destacat que “iniciem la sèptima edició d'un reconeixement que és una recompensa directa de l'afició per al jugador que millor representa en cada partit els valors de la Cultura de l'Esforç i que volem que servisca d'al·licient motivador als nostres jugadors per a afrontar els reptes que tenim per davant. El primer, el partit d'Euroliga de demà davant del Brose Basket”.

 

Raga ha aprofitat l'oportunitat per a reiterar “la nostra plena confiança en vosaltres els jugadors i en els tècnics i enviar-vos ànims per a afrontar el millor tram de la temporada, on tot es decideix i en el qual podem trobar la porta per a tornar a jugar l'Eurolliga. Estic convençut de que la nostra afició estarà també al vostre costat per a donar-vos força quan siga necessari, per a afrontar eixos reptes apassionants i il·lusionants que ens queden per davant. I que després de cada partit, premiaran el vostre esforç amb els seus aplaudiments i amb els seus vots”.

 

El guanyador del “Trofeu a l'Esforç” de la passada temporada, Fernando San Emeterio, ha assenyalat que “va ser un trofeu que em va fer especial il·lusió pel que representa, al final l'esforç és el que et fa arribar a cotes difícils de pensar abans de treballar com va poder ser la Lliga. L'any passat va ser un dels més difícils per a decidir a qui donar-li-ho, perquè hi havia dotze jugadors esforçant-se i prova d'açò va ser el títol de Lliga. Així que a vore si enguany passa el mateix i és difícil l'elecció. Açò significarà que estem prop d'objectius difícils d'aconseguir”.

 

Després d'estos parlaments, s'ha desvetlat el disseny del guardó i s'ha projectat en la Sala de Premsa l'espot publicitari d'esta sèptima edició del “Trofeu a l'Esforç”. I l'acte ha conclòs amb una foto de grup amb tots els jugadors del Valencia Basket i el conseller delegat del Club.

 

Com votar pel jugador que ha de guanyar el Trofeu a l'Esforç?

Després de cada partit, els aficionats de Valencia Basket podran entrar en la pestanya del “Trofeu a l’Esforç” en la pestanya Equip Masculí de la pàgina Web del club per a votar què jugador creuen que és el que més s'ha esforçat en eixe encontre. Estarà permès un sol vot per usuari i partit. Una vegada finalitze la temporada, el jugador més votat serà el que reba el “Trofeu a l'Esforç”

 

Un reconeixement consolidat

El Trofeu que lliura l'Afició Taronja arriba a la seua sèptima edició i s'ha convertit ja en un costum consolidat entre els nostres seguidors votar pel jugador que més s'esforça a la conclusió dels partits. El guanyador de l'edició 2017-18 unirà el seu nom al dels il·lustres vencedors d'este guardó com Florent Pietrus, Justin Doellman, Romain Sato, Pau Ribas, Bojan Dubljevic o Fernando San Emeterio. Repetirà algun dels jugadors que seguix en la plantilla taronja o s'inclourà un nom nou en el llistat de guanyadors del “Trofeu a l'Esforç”?

 

Guanyadors del Trofeu a l'Esforç

 

TEMPORADA

GUANYADOR

2011-12

Florent Pietrus

2012-13

Justin Doellman

2013-14

Romain Sato

2014-15

Pau Ribas

2015-16

Bojan Dubljevic

2016-17

Fernando San Emeterio
TAGS: