Enfrontament directe a Leganés per la segona plaça

02/03/2018

València Basket té una excel·lent oportunitat de fer un pas molt important en la lluita per la segona posició de la Lliga Femenina 2. Les xiques de Rubén Burgos viatjaran a Leganés per a enfrontar-se al seu més immediat perseguidor (dissabte 02, 19:00h, Pavelló Europa, Leganés). Només dos victòries separen als dos equips en la classificació.

Liderades per Kudron

L'americana és la líder estadística de l'equip madrileny. Amb 13,15 punts per partit, està realitzant una gran temporada. Tampoc es queda arrere Hildur Kjartansdottir. La islandesa, amb 11,8 punts per partit, ha estat especialment encertada en els dos últims. També Marta Pérez les ha secundat a la perfecció. L'equip de Leganés té una àmplia rotació.

Enfrontament de ratxes

El precedent de la primera volta de la Lliga Femenina 2 en la Fonteta, va ser un partit de ratxes. Va començar amb un gran avantatge per a les visitants, que se'n van anar al descans amb +15. València Basket va remuntar en el tercer quart, i la victòria es va escapar al final, per un resultat de 64-67. Meiya Tirera va anotar 24 punts en aquell enfrontament.

Partit defensiu

Augurar un partit en què les defenses siguen protagonistes, no pareix cap bogeria. Es mesuren els dos equips de la categoria que menys punts reben. València Basket, amb 1151 punts en contra, és el millor equip en eixa faceta. Laboratoris Ynsadiet Leganés, amb 1175, li seguix de prop.

Ja són 13

La ratxa de València Basket pareix no tindre fi. Són ja 13 victòries consecutives, l'última en partit ajornat enfront d'ISE CB Almeria de forma contundent. Ni tan sols el líder va poder frenar la dinàmica de les taronja, que es troben en el seu millor moment de la temporada.