Abalde: “Necessitarem un molt bon partit per a guanyar en la pista del Herbalife Gran Canària”

02/03/2018

L’aler del Valencia Basket Alberto Abalde ha realitzat un repàs de l'actualitat de l'equip taronja en la presentació de la High School Experience que ha tingut lloc este matí en el Col·legi María Auxiliadora de València. L’aler gallec destacava que "estem amb bones sensacions després de la victòria davant el Brose Bamberg i amb moltes ganes. És veritat que ens portarem un colp en la Copa perquè hi havia moltes ganes però açò ja és aigua passada. Ara preparem un partit diferent contra el Herbalife Gran Canària en Liga Endesa i anem molt motivats. Últimament no estem molt bé fora de casa, ens està faltant un poc de solidesa. Però esperem anar recuperant-la, agafar una bona ratxa fora de casa també i seguir"

 

Valencia Basket torna a la Liga Endesa tres setmanes després del seu últim partit a Burgos i ho tornarà a fer lluny de la Fonteta, per a visitar la pista del Herbalife Gran Canària (diumenge 4, 13:00h, Gran Canària Arena, Movistar+ dial 194). Un encontre en el qual, en opinió de Abalde, l'equip taronja necessitarà un bon rendiment per a guanyar: “Sabem que és molt important acabar el més alt possible per a encarar bé el Playoff. Juguem contra un molt bon rival i la motivació és màxima. Són un equip molt complet i hem de fer un molt bon partit per a guanyar allí".

 

Amb el debut ahir de Latavious Williams, l'equip taronja seguix recuperant efectius i augmentant la seua rotació. En opinió d'Alberto Abalde “conforme anem recuperant jugadors anem a ser un equip més potent. També és important que, a diferència d'altres moments de l'any, que quan caigui algú no caiga després algun altre. Ara hem d'estar concentrats i ser forts. Hi ha coses que no s'han pogut evitar però espere que ara anem recuperant jugadors, que no caiga ningú i siguem un equip més competitiu"


TAGS: