Arriba el XIII Campus de Pasqua del València Basket

02/03/2018

Ja està obert el termini per a apuntar-se al XIII Campus de Pasqua de València Basket, que se celebrarà del 3 al 6 d’abril en el Col·legi Iale de L’Eliana per a xics i xiques de 6 a 17 anys. El preu anirà des dels 150 euros en pensió completa als 110 euros de mitja pensió.

 

El Campus comptarà amb sessions d’entrenament específic, concursos de tir, jocs nocturns, karaoke, tir amb arc i visita a L’Alqueria del Basket per a realitzar també un entrenament en la casa del bàsquet europeu de formació.

 

En les instal·lacions del col·legi Iale en l'Eliana

El Campus es du a terme en un col·legi completament equipat que compta amb pavelló cobert, 3 pistes de basket, 2 de mini basket, 2 pistes de tenis i altres 2 de pàdel a més de residències masculina i femenina, menjador, sala de televisió i jocs i auditori.

 

Entrenaments especialitzats

Tots els xics i xiques assistents tindran entrenaments acords al seu nivell, dos al dia, i distingint segons la seua edat, sexe i nivell. Amb entrenadors de primer nivell que pertanyen a la pedrera i escola del València Basket, que els ajudaran a millorar en cada faceta del joc.

 

Dos modalitats

Tots els assistents podran triar el règim en què volen apuntar-se, amb possibilitat de pensió completa o de mitja pensió.

 

Eixida i retorn

Serà el dimarts 3 d'abril a les 9:00 hores des del Pavelló de la Fonteta situat en Germans Maristes, 16. 46013 València. El retorn serà el divendres 6 d'abril, amb arribada al pavelló a les 19:30 hores.

 

Forma de pagament

Per ingrés bancari: En el compte de Caixa Popular ES08-3159-0009-99-2342768922. Al fer l'ingrés s'indicarà el nom del xiquet o xiqueta i haurà d'enviar-se el resguard junt amb la resta de la documentació per fax al 96 395 68 01 o a campus@valenciabasket.com.

 

Per a pagament en efectiu i entrega de documentació en mà: Poden dirigir-se a L'Alqueria del Basket, de dilluns a divendres, de 09:30 hores a 14:00 hores, i de 16:00 a 21:30 hores.

 

Visita de jugadors i tècnics

I com a colofó, es comptarà durant els dies que dura el campus amb la presència d'alguns dels jugadors i tècnics del primer equip taronja masculí i femení.

 

Arxius Adjunts:

-Tríptic: http://bit.ly/2FLk9El

-Full d’informació per a pares: http://bit.ly/2oDgZLP


TAGS: