El senior femení de València Basket es fa major

05/03/2018

L'equip femení de València Basket està de celebració. I no sols pel bon moment esportiu que travessa. Des de la seua creació en la temporada 2014-15, l'equip taronja va complir dissabte passat en l'enfrontament davant de Laboratorios Ynsadiet Leganés, 100 partits oficials, repartits en dos temporades i 55 partits en Primera Nacional, i 45 partits i altres dos temporades en Lliga Femenina 2, segona màxima categoria del bàsquet femení nacional.

 

Des que l'11 d'octubre de 2014, València Basket rebera al Nou Bàsquet Femení Castelló en el Pavelló de la Malva-rosa i fins a l'actualitat, l'equip femení acumula ja un centenar de partits oficials. Des d'aquell debut amb victòria per 87- 47 i fins a la de dissabte passat en terres madrilenyes, València Basket acumula 74 victòries per 26 derrotes en els seus primers partits.

 

En el balanç per categories, València Basket acumula un registre de 48 victòries i 5 derrotes en Primera Nacional, i de 26 victòries i 21 derrotes en Lliga Femenina 2.

 

En quant a les banquetes, dos són els entrenadors amb què ha comptat l'equip en estos 100 partits. José Canales, amb 79 partits dirigits en les tres primeres temporades, i Rubén Burgos, entrenador actual, en els 21 partits oficials disputats en el present any, han sigut els encarregats del projecte.

 

En quant a la plantilla, 5 són les jugadores presents en aquell debut en la Malva-rosa que es mantenen en l'equip. La capitana Leles Muñoz, Begoña Pallardó, Esther Díaz, Rebeca Cotano i Virginia Sáez no han deixat de defendre la camiseta taronja des d’aquell dia.


TAGS: