Valencia Basket ha disfrutat d'una espectacular mascletà en l'Ajuntament de València

05/03/2018

Una nodrida representació de la primera plantilla masculina del Valencia Basket ha vibrat un any més amb la visita al balcó de la Plaça de l'Ajuntament de València per a assistir a la mascletá aprofitant que l'equip taronja no tornava al treball fins a esta vesprada per a començar a preparar l’encontre de la jornada 25 de la Turkish Airlines Euroleague davant el Baskonia (dijous 8, 20:30h, Fonteta, Movistar Deportes 1).

 

En una expedició encapçalada pel conseller delegat Paco Raga i el president Vicente Solá, els jugadors Joan Sastre, Alberto Abalde, Sergi García, Tibor Pleiss i Tryggvi Hlinason, així com els tècnics del primer equip amb Txus Vidorreta al capdavant i el delegat Alfonso Castella han pogut gaudir en directe de la mascletà d'este dilluns, que ha sigut a càrrec de la de la Pirotècnia Nadal Martí de L'Olleria.

 

Una experiència especial, sobretot per als que la vivien per primera vegada, que en esta ocasió eren tots els jugadors assistents i la majoria dels tècnics, a excepció de Juan Maroto. Abans del tret de la mascletà, l'expedició taronja ha tingut l'oportunitat de conèixer i fotografiar-se en el Saló de Cristall de la casa consistorial amb la Fallera Major de València i la Fallera Major Infantil, acompanyades de les seues respectives corts d'honor. L'expedició taronja ha coincidit a més amb l'alcalde de València Joan Ribó, que ha posat al costat del grup i Fallera Major amb la seua cort d'honor, i la regidora d'esports Maite Girau.


TAGS: