Noves visites guiades en L’Alqueria del Basket per a aficionats

06/03/2018

Després de l'èxit de les primeres visites, la major instal·lació de basket de formació d'Europa realitzarà dos noves jornades de visites guiades perquè els aficionats de València Basket puguen conéixer, de manera totalment gratuïta, tots els detalls de L’Alqueria del Basket.

 

La següent jornada de visites guiades prèvia inscripció, serà diumenge que ve 11 de març a les 16:30 hores i començarà des del hall de la pròpia instal·lació, amb una duració estimada de 60 minuts. Com se sap, a les 18:00 hores del diumenge València Basket juga el seu partit d'ACB contra el RETAbet Bilbao Basket en La Fonteta. El recorregut està calculat perquè els aficionats interessats que vagen a presenciar la trobada, puguen conéixer L’Alqueria del Basket i després assistir al partit.

 

La inscripció, totalment gratuïta, podrà realitzar-se personant-se en les oficines del club durant els partits que es disputen com a local, per telèfon cridant al 96.395.70.84 o qualsevol dia laborable en horari d'oficines. No és necessària la condició d'abonat.

 

Fins al moment, el calendari previst de jornades de visites guiades és el següent:

-Domingo 11 de març a les 16:30 hores. (18:00h VBC-RETAbet Bilbao)

-Domingo 18 de març a les 16:30 hores. (18:00h VBC-Iberostar Tenerife)

 

Els aficionats interessats poden apuntar-se a qualsevol de les jornades programades.

 

La instal·lació, que va veure la llum fa tres mesos, compta amb 13 pistes amb els seus corresponents vestuaris, sales mèdiques i de fisioteràpia, gimnàs de 250 m2, sales de reunions i molts més secrets quedaran al descobert per a tots aquells que vullguen conéixer al detall la nova casa del bàsquet europeu. Al finalitzar la visita, s'atorgarà un xicotet obsequi.


TAGS: