Els ambaixadors Sastre i Pleiss i Meiya Tirera s'unixen a la novena sessió del One Team VI

06/03/2018

Els “Ambaixadors One Team” de Valencia Basket, Joan Sastre i Tibor Pleiss, acompanyats per la jugadora de l'equip de Liga Femenina 2 Meiya Tirera, han participat esta vesprada en la novena sessió d'entrenament del programa de Responsabilitat Social Corporativa de EuroLeague Basketball que l'entitat taronja està desenvolupant en L’Alqueria del Basket amb una quinzena de joves entre els 13 i els 17 anys que ja participen en el Projecte Santa Marta de Cáritas.

 

L’aler balear i el pivot alemany han sigut triats com els "Ambaixadors One Team" del Valencia Basket per a la temporada 2017-18 i han estrenat eixa condició esta vesprada compartint una sessió de diversió i entrenament amb els joves participants en el programa, que no han dubtat a demostrar durant els exercicis a tots dos jugadors els avanços que han protagonitzat en la pràctica del bàsquet durant les huit sessions anteriors.

 

Com ha sigut una constant en tots els projectes “One Team” en els quals s'ha embarcat Valencia Basket, els ambaixadors no han volgut faltar a la cita a l'hora de recolzar les iniciatives que Valencia Basket està desenvolupant dins del programa de Responsabilitat Social Corporativa de EuroLeague Basketball. L'objectiu fonamental dels coaches és que a través de la pràctica del bàsquet els participants visquen experiències positives i desenvolupen hàbits saludables de superació personal que puguen ser transferits a l'àmbit escolar o laboral, usant l'esport com a vehicle per a compartir valors socials amb els xics i xiques del Projecte Santa Marta de Cáritas que participen en esta nova iniciativa, en la qual el Club compta de nou amb l'ajuda de l'Obra Social “La Caixa”.

 

Valoració dels “One Team Ambassadors”

L'escorta de Valencia Basket Joan Sastre, un dels nous ambaixadors “One Team” de l'equip taronja ha destacat sobre la seua primera experiència amb este càrrec que "és una molt bona iniciativa de la Turkish Airlines Euroleague i per a nosaltres és un plaer poder estar ací i ajudar a transmetre valors a través del bàsquet i de l'esport. Tota ajuda per a estos xavals és poca".

 

Respecte a l’encontre de la Turkish Airlines EuroLeague del dijous davant el Baskonia, el jugador balear manifesta que “volem seguir amb la bona ratxa que tenim a casa, però sabem que ve un rival complicat com és Baskonia, encara tenen opcions de ficar-se en Playoff i segur que vénen amb el ganivet entre les dents per a intentar ficar-se entre els 8 primers".

 

L'altre jugador de la plantilla taronja que ha rebut hui les seues credencials d'ambaixador és el pivot alemany Tibor Pleiss, que després de la sessió d'entrenament ha comentat que “és important unir a gent que ve de diferents circumstàncies i posar-los a jugar junts, ja que hem de fer-los vore que ningú és diferent, i que es pot passar una gran estona junts. És important estar ací i fer creure a tothom que som un, que açò és una unitat i que és així com ha de ser. Ho hem passat bé i tant de bo puga seguir"

 

Preguntat pel partit del dijous contra un dels seus exequips com és Baskonia, el center alemany considera que “Baskonia sempre és un gran equip, i no és gens fàcil guanyar-los, però ara mateix estem intentant preparar-ho bé perquè és important. Estem jugant bé a casa, i és una cosa que hem de continuar”.

 

La jugadora maliense del Sènior Femení del Valencia Basket Meiya Tirera ha assenyalat després de la seua participació en l'entrenament One Team d'esta vesprada que “crec que és bó vindre a ajudar-los, parlar amb ells un poc, perquè ens veuen jugar a alt nivell encara que moltes de les altres coses no les coneixen, així que és important per a mi vindre i explicar-los"

 

Projecte Santa Marta

Santa Marta és un Projecte d'Intervenció Socioeducativa amb menors en risc d'exclusió social i les seues famílies, en el barri de la Font de Sant Lluís de València, que es desenvolupa en el marc de treball en xarxa del Programa de Família i Infància de Cáritas Diocesana de València. Este projecte és un intent de facilitar la integració d'uns menors i les seues famílies que, procedents d'un mitjà social desfavorit, viuen diferents situacions d'exclusió, les quals estan motivant un procés d'inadaptació social. I va donant passos cap a un projecte d'impuls del propi barri i un espai d'atenció i companyia per a facilitar la promoció social dels participants en esta iniciativa.


TAGS: