Herbolario Navarro anima el partit del diumenge davant RETAbet Bilbao Basket

09/03/2018

La Liga Endesa torna a la Fonteta i Herbolario Navarro ha preparat un munt d'iniciatives d'animació per a crear el millor ambient en l’encontre de la jornada 22 davant RETAbet Bilbao Basket (diumenge 11, 18:00h, Fonteta, Movistar+ dial 192). Un concurs per a guanyar xecs regal per valor de 100 euros, aplaudidors i bufandes de paper per a no deixar d'animar i centenars de regals llançats a les graderies per gentilesa d'esta empresa familiar valenciana dedicada a la herbodietética i els productes naturals des de 1771.

 

Busquem dos guanyadors de xecs regal

Les xarxes socials de Valencia Basket tornaran a ser el lloc indicat per a decidir la sort entre els nostres aficionats. Els concursos en els comptes oficials de Facebook i Twitter triaran dos participants per a jugar pels premis en la pista de la Fonteta. Els dos finalistes tindran regal segur, un xec en productes de Herbolario Navarro amb valor de 100 euros per al guanyador i de 50 euros per a l'altre concursant.

 

Horaris dels concursos:

-     Facebook: Divendres 9, 18:00h

-     Twitter: Divendres 9, 19:00h

 

El guanyador del concurs a través de la nostra pàgina oficial de Facebook tindrà a més un benefici afegit: es convertirà en membre del jurat que triarà al millor matador en el quart de final del concurs Dunkers Movistar que es celebrarà en este encontre.

 

Aplaudidors de Herbolario Navarro per al #SorollFonteta

Els aficionats que assistisquen a l’encontre trobaran en els seus seients un dels 4.000 aplaudidors que Herbolario Navarro ha preparat amb la finalitat d'augmentar els decibels i que l'equip puga sentir el suport de la seua afició en este retorn de la Liga Endesa a la Fonteta. A més, es repartiran per tot el pavelló 4.000 bufandes de paper per a dotar de color l'animació d'este encontre

 

Concursos i regals en els temps morts

Durant els temps morts del partit es llançaran a les graderies centenars de regals com camisetes i es realitzaran diferents jocs en els temps morts amb els xiquets com a protagonistes que obsequiaran als guanyadors amb productes d'esta marca.

 

Tercer quart de final del #DunkersMovistar2

L'emocionant segona edició de Dunkers Movistar by Valencia Basket viurà la tercera eliminatòria de quarts de final en este encontre davant l'equip bilbaí. En el descans entre el tercer i l'últim quart del partit tindrà lloc este nou enfrontament del concurs de mats amateur promogut per Movistar i el nostre Club, i que en esta ocasió enfrontarà a Krystian Pigula contra Rubén Ramos. Els dos concursants realitzaran cadascun el seu millor mat en un màxim de 20 segons i dos intents. Un jurat format per tres persones decidirà quin dels dos contendents avança a les semifinals de #DunkersMovistar2. Este torneig, que busca al millor matador no professional del nostre país, té un premi final per al guanyador de 5.000 euros i com a novetat d'esta temporada, inclou un premi d'1.000 euros per al finalista.


TAGS: