OVER40BASKET aterra en L’Alqueria del Basket

12/03/2018

OVER40BASKET, torneig organitzat per Give&Go Sport que consistix en una competició per a esportistes de més de 40 anys, ha sigut presentat hui en la Sala Coinnovació de L’Alqueria del Basket. La competició es disputarà els dies 7 i 8 d'abril.

 

Víctor Luengo, Responsable de Màrqueting de València Basket que a més participarà en el torneig, va ser l'encarregat d'iniciar l'acte. “És un torneig molt lúdic. Estem expectants de veure com es desenrotlla. No hi havia millor lloc per a organitzar-ho que L’Alqueria” deia, al mateix temps que anunciava un acord per tres anys per a la seua organització en la casa del bàsquet de formació europeu. Un acord que ambdós parts esperen que s'allargue en el futur.

 

Quique Ruiz Paz, gerent de Give&Go, va desvelar més detalls del projecte. “Portem el torneig a una instal·lació puntera. Estem convençuts de que serà un èxit” explicava, mentres recordava el caràcter benèfic de la competició, que organitza un sopar els beneficis del qual van destinats a la ONG Associació Infància i Desenrotllament, que treballa a l'Índia de la mà d'Emilio Biel Sáez.

 

Mónica Mesa va explicar amb més detall en què consistix el torneig. “Jugarem en 3 pistes amb 12 equips masculí i 8 femenins, però esperem que en el futur siguen molts més. Jugarem ininterrompudament en dos categories, júnior i senior segons la mitjana d'edat. Les instal·lacions són espectaculars i hi ha capacitat per a organitzar una gran competició” assegurava.

 

Finalment Fernando Arcega, representant a Ibercaja com a patrocinador de l'esdeveniment, va aportar la seua visió. “Vam veure potencial a l'esdeveniment des del primer moment. Hi ha molt pocs esdeveniments com este en què convisquen jugadors de molt nivell amb gent que aspirava a jugar com eixos jugadors. És un al·licient per a tots. Ens agrada ficar-nos en projectes que ens donen seguretat sobre el desenrotllament dels mateixos, i és un dels motius pels quals estem ací” exposava davant de la presència de futurs participants de la competició com a Indio Díaz o Ana Belén Álvaro.


L’Alqueria del Basket acull novament un esdeveniment d'importància nacional i es consolida com una seu idíl·lica per a organitzar qualsevol tipus de competició gràcies a les infinites possibilitats que oferix la major infraestructura de bàsquet de planter del continent.


TAGS: