Acaba el "One Team VI" de Valencia Basket amb l’entrega de diplomes

13/03/2018

Valencia Basket ha tancat esta vesprada amb el seu sext projecte “One Team” amb l'última sessió d'entrenament i l’entrega de diplomes als xiquets i xiquetes del Projecte Santa Marta de Cáritas que han participat en el programa de Responsabilitat Social Corporativa liderat i impulsat per Euroleague Basketball. Com en tots els projectes anteriors, en el qual el Club ha comptat de nou amb l'ajuda de l'Obra Social “La Caixa”.

 

Al final de l'últim entrenament, els joves participants van rebre este reconeixement a la seua implicació i el seu esforç de mans del conseller delegat de Valencia Basket, Paco Raga, i del responsable de màrqueting del Club i One Team Manager, Víctor Luengo. Com a mostra d'agraïment, els participants en este “One Team VI” li han regalat un xicotet obsequi als entrenadors que han estat amb ells durant estes deu sessions des de principi d'any.

 

El responsable de Valencia Basket per als Projectes One Team, la nostra llegenda Víctor Luengo, va assenyalar que “per a nosaltres tots els anys és especial. Enguany una altra vegada juntament amb Cáritas i el seu projecte Santa Marta han sigut deu sessions fantàstiques i amb un grup molt bó que crec que s'ha portat coses molt importants no només del joc del bàsquet sinó dels valors que comporta este esport. Per la nostra banda estem molt contents i em consta que per part d'ells també ho estan, amb ganes de repetir”.

 

Al llarg de les deu sessions amb les quals ha comptat este One Team VI, la quinzena de joves pertanyents al Projecte Santa Marta han après a través de l'entrenament les regles i els fonaments del bàsquet com a vehicle para a conèixer els valors de sacrifici i responsabilitat que es deriven de l'exercici organitzat, per a aprendre a usar l'esport com a fórmula de desenvolupament personal i com un estímul per a canalitzar els seus passos cap a que puguen trobar en la pràctica de qualsevol activitat esportiva una via per a créixer com a persones.

 

Projecte Santa Marta

Santa Marta és un Projecte d'Intervenció Socioeducativa amb menors en risc d'exclusió social i les seues famílies, en el barri de la Font de Sant Lluís de València, que es desenvolupa en el marc de treball en xarxa del Programa de Família i Infància de Cáritas Diocesana de València. Este projecte és un intent de facilitar la integració d'uns menors i les seues famílies que, procedents d'un mitjà social desfavorit, viuen diferents situacions d'exclusió, les quals estan motivant un procés d'inadaptació social. I va donant passos cap a un projecte d'impuls del propi barri i un espai d'atenció i companyia per a facilitar la promoció social dels participants en esta iniciativa.


TAGS: