Més de 800 entrenadors milloren la seua formació en L’Alqueria del Basket

14/03/2018

A falta d'una setmana perquè se celebre la sèptima jornada oberta de formació d'entrenadors que tindrà a Juan Carlos Arteaga com a protagonista, L’Alqueria del Basket es consolida com a referència en la preparació dels entrenadors de la Comunitat Valenciana.

 

Completades les 6 primeres jornades obertes, grans experts del món del bàsquet han passat per la pista central de L’Alqueria, i això s'ha reflectit en una assistència rècord. Joan Cortés, Dorian Lee, Andrija Gavrilovic, Maurizio Cremonini, Ricard Casas, Berni Álvarez i Ángel Cepeda ja han compartit la seua experiència amb els entrenadors. En total, més de 800 preparadors han presenciat els diferents Clínics realitzats en la pista central de la casa del bàsquet de formació europeu.

 

Amb la col·laboració habitual de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana i el suport de Bankia, la mitjana d'assistència ronda els 100 entrenadors per Clínic, amb el rècord per al record de la quarta jornada de formació oberta. En aquella ocasió, amb Maurizio Cremonini com a protagonista, es va aconseguir la xifra de 319 tècnics en la pista central. Les dades reflectixen la important aposta de L’Alqueria del Basket per la formació de formadors més enllà dels jugadors, no sols dels entrenadors de la casa, sinó també de la resta de clubs de la Comunitat.

 

Bankia, clau en la formació dels entrenadors

Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a València Basket, està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors amb iniciatives com el triple solidari, gràcies a la qual, cada triple anotat pel primer equip masculí del València Basket, revertix en 50 euros per a la formació dels nostres preparadors.


TAGS: