Txus Vidorreta: “Van ser millors, encara que la diferencia final no és real”

15/03/2018

L'entrenador taronja va comparéixer després del partit per a comentar que "vam fer bons primers 20 minuts, després ells van fer coses millor, havíem de millorar en la segona part en el nostre treball en la zona, teníem bon ritme, bons percentatges de tir però ells anotaven molt fàcil en la pintura i nosaltres no. La nostra defensa fuer bona en l'inici de la segona part, però amb els canvis vam perdre el ritme defensiu, ells van aconseguir massa opcions d'anar al tir lliure per a obrir el partit i amb esta diferència van fer molt bons últims minuts amb una gran millora en els seus llançaments triples".

 

Sobre l'estat físic, "portem tota la temporada esperant salut, però pareix impossible. Sense Diot, sense van Rossom, Vives intentant recuperar-se del seu operación... però això és amb el que hem de viure, i crec que a casa ho estem fent bé, empatats en la segona posició i som positius per al futur, és impossible que siga pitjor".

 

El tècnic va concloure comentant que "en els moments claus van ser millors, encara que la diferència crec que és voluminosa, no és real".


TAGS: